Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2007

ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑ

Συγχαρητήρια για ακόμα μια φορά σε αυτήν την Εθνική, παίκτες και Προπονητή.
Κατάφεραν αυτό που τόσα χρόνια είχαμε δει μόνο από ομάδες Μπάσκετ, να λειτουργούν σαν ΟΜΑΔΑ, καταφέρνοντας έτσι άθλους όπως το EURO 2004 και τώρα τα προκριματικά για το EURO 2008. Ό,τι και να ειπωθεί για τον Ρεχάγκελ, κοιτώντας τα αποτελέσματα της Εθνικής νομίζω ότι είναι μακράν ο πιο πετυχημένος προπονητής αυτής της ομάδας.
Και βέβαια επειδή είμαστε γνήσιοι Έλληνες δεν πρέπει να ξεχνάμε όταν στα προκριματικά για το ΕURO 2004 πριν τον εκτός έδρας αγώνα με την Ισπανία τα ΜΜΕ ήταν έτοιμα να τον στήσουν στον τοίχο, ή μετά την κατάκτηση του EURO όταν στα προκριματικά του Μουντιάλ συνέβη το ίδιο.
Παρακολουθώντας αρκετά χρόνια ποδόσφαιρο, χωρίς να θεωρώ τον εαυτό μου ειδικό, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι έναν προπονητή αν τον αφήσεις να δουλέψει για κάποιο διάστημα τότε αν είναι καλός θα δείξει αποτελέσματα. Από την άλλη όμως δεν γίνεται κάθε προπονητής να κρίνεται σε κάθε αγώνα, και να απολύεται εξαιτίας ενός αποτελέσματος. Όπως σε όλες τις δουλειές χρειάζεται μια πίστωση χρόνου. Επίσης και το ποδόσφαιρο κάνει τους κύκλους του, υπάρχουν τεράστιας δυναμικής ομάδες που κάνοντας τον κύκλο τους έχουν περάσει μετά από μεγάλες επιτυχίες σε περιόδους με μέτρια αποτελέσματα, είναι κάτι φυσιολογικό, πόσο μάλλον σε ένα άθλημα που μια ομάδα με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια δίνει περίπου 50 αγώνες τον χρόνο, είναι φύσει αδύνατον να έχει μόνο νίκες.

2 σχόλια:

ΘΚ είπε...

καλημέρα Κώστα!
τον γρίφο δεν μας είπες πως τον λύνουμε.... περιμένω γιατί εγώ είμαι στούρνος!

KMATH είπε...

Αγαπητέ Θανάση,

Η λύση στον γρίφο είναι τέσσερα, η δεύτερη λέξη είναι ο αριθμός των γραμμάτων της πρώτης